Over Ons

DRS. C.W. BROEKKAMP

Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde

Mijn opleiding:
Fysiotherapie en geneeskunde.

Specialisatie:
bedrijfsgeneeskunde, arts-assistent reumatologie, musculoskeletale geneeskunde (voorheen: manuele- en orthomanuele geneeskunde).

Spieren en gewrichten zijn eeuwige bronnen van inspiratie voor mij, waarbij problemen en pijnklachten die zich voordoen bij mensen weer altijd een uitdaging zijn. Iedere patiënt is weer een nieuwe uitdaging en dat houdt mijn vak spannend. Ik streef altijd weer naar een optimale oplossing voor iedere patiënt.

Hierbij is samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, specialisten, en therapeuten een belangrijke voorwaarde.

Verder volg ik ook internationale congressen en cursussen, omdat het vak wereldwijd volop in ontwikkeling is. Ook het onderzoek OOG is hierbij van belang. De praktijk is aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (NVAMG)

Ik heb het naar erg mijn zin in de praktijk in Munstergeleen. Inmiddels ben ik er goed gewend.

MEVR. J. BROEKKAMP

Praktijk ondersteunende assistent

Mijn opleiding:
Sociale Academie en Fontys, bedrijfscommunicatie

Graag stel ik mij aan u voor:
Sinds 2015 werk ik mee in onze praktijk. De afgelopen jaren heb ik veel persoonlijke verhalen gehoord van de patiënten.

De specifieke (rug)klachten waren voor mijn man om die te behandelen. Daarnaast willen mensen iets kwijt, waar ze mee zitten.

Naast klachten worden er ook andere dagelijkse aangelegenheden ingrijpend gevonden. Wat er in je omgaat over de klacht is net zo goed van belang om dat kwijt te kunnen. Een klacht geeft immers veel onzekerheid. De afgelopen tijd heeft het Corona-virus ook veel onzekerheid gebracht en moeten we weer naar een nieuw evenwicht toe.

Dan is steun heel belangrijk, naast het oplossen van je klacht.

In Munstergeleen wonen we al weer een hele tijd. Voor ons is de natuur hier een weldaad. Verder vinden we inspiratie in het dorp omdat er zo veel leuke elementen te vinden zijn, die je wat doen. 

Telefonisch zijn wij op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur bereikbaar via 046-4008473 voor het maken van een afspraak.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?