Welkom bij Praktijk Broekkamp MSK

U kunt terecht bij onze locaties in Munstergeleen (Limburg) en in Rijen (Brabant)


WAT IS MUSCULOSKELETALE GENEESKUNDE

Een MSK-arts (voorheen: Orthomanueel arts) heeft zich gespecialiseerd op veelal nog onbegrepen klachten van het bewegingsapparaat. Vaak gaat het om klachten die hun oorsprong vinden in een corrigeerbare scheefstand in het bekken en wervelkolom. Een MSK-arts zal deze scheefstand corrigeren.


MET WELKE KLACHTEN KAN IK TERECHT?

Veel klachten die niet verholpen worden in het reguliere traject zijn nog te verhelpen/ verbeteren zonder dat hiervoor een operatie nodig is. Het kan hier gaan om de volgende klachten: Migraine, Wiplash, Syndroom van Tietze, Carpaal Tunnel Syndroom. Maar ook om klachten als schouder-, nek-, of hoofdpijn, duizeligheid, enz.


WAT DOET EEN MSK-ARTS

Bij de behandeling van een Musculoskeletale geneeskundige kraakt niets. Er wordt geen plotselinge ruk aan uw hoofd, nek of andere gewrichten gegeven. Wat Musculoskeletale geneeskundigen doen is wervels corrigeren en in de stand brengen waarin de wervels en gewrichten anatomisch gezien thuis horen. Het doel van deze correctie is de zenuwen die tussen de wervels naar buiten treden vrij te leggen.C.W. Broekkamp, arts MSK

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?